AA3 brand new lcd screen problem.

Discussion in 'Support & Bug Reporting' started by Humberto, Dec 1, 2017.

  1. Humberto

    Humberto New Member

    Joined:
    Nov 7, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi there,
    got my aa3 1 month & half ago, the very first time that I plugged the lcd screed just nothing show on it. Need support Ive already sent 3 mail to atomic but I havent got news yet.

    Ive been testing AA3 through amplifire editor seems that work OK all functions, but for live situation is just unuseful.

    I realize that pushing little hard the save button blink the letter on it. Thought that the cables inside are not firmly attached. check the video. ->>>

    what can I do? need help.

    thx.
     
  2. Jace Nuzback

    Jace Nuzback Senior Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    898
    Likes Received:
    613
    Trophy Points:
    93
    Occupation:
    Product Specialist Atomic Amps
    Home Page:
    Humberto,
    I replied to your support E-mail.
    Jace
     
  3. nike_box

    nike_box New Member

    Joined:
    Aug 25, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have actually the same problem
     
  4. Miguel

    Miguel Member

    Joined:
    Feb 10, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Hi! I got the same problem now. What would be the solution? I think it's an internal connection issue but not sure.
     

Share This Page

Share