Amplifire A3 BRICKED

Discussion in 'Support & Bug Reporting' started by Pepi, Nov 26, 2017.

  1. Pepi

    Pepi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2017
    Messages:
    46
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    My Atomic Amplifire will turn on and then display Amplifire System v2.4 and that's it I've got no sound and my USB inferface will NOT work?

    How do you fix this since the unit has no on-board factory reset. This unit is like new and has only been used a few time :(
     
  2. lespauled

    lespauled Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2017
    Messages:
    73
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NYC, USA
    You might want to try a new power supply. Try a one spot, or something to see if that's the issue.
     
  3. Pepi

    Pepi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2017
    Messages:
    46
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    8
    I was able to get the device to talk with LINUX and WINE. All back running !!!
     
  4. Dan Andrews

    Dan Andrews Member

    Joined:
    Sep 22, 2017
    Messages:
    24
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    One of the most useless unhelpful posts I have seen. Congrats , you got it to 'talk' to Linux and wine.... and others with a similar issue
    are supposed to do what exactly??
     
  5. JiveTurkey

    JiveTurkey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2017
    Messages:
    117
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    28
    I am not sure where it says that it's Pepi's job to fix your non-functioning device? Isn't that Atomic's problem? Unless I am reading your complaint wrong?
     

Share This Page

Share