Site support?

Discussion in 'The Lounge' started by dibble, Mar 19, 2019.

  1. dibble

    dibble Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Not sure where else to post this. Hopefully a mod sees it.

    Anyone else have trouble with google chrome posting to the forum? Firefox, no problem. I've tried google chrome on 3 different machines running OSX and when you hit 'create thread' or 'preview' there's a brief little animation of a gear turning to the left of the buttons, then nothing. Nothing ever posts. You just stay on the same page.
     
  2. David-R

    David-R Active Member

    Joined:
    Oct 26, 2018
    Messages:
    27
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    3
    This is posted from Google Chrome so no problem here. I've also created threads using Google Chrome.
     
  3. dibble

    dibble Member

    Joined:
    Mar 6, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    FYI I'm running Version 72.0.3626.121 (Official Build) (64-bit)

    Looks like your main forum is https, but the reply button is querying http, and is failing CORS

    here's the error from console when I tried to reply to this thread with Chrome:
    jquery-1.11.0.min.js:4 OPTIONS https://atomicamps.com/forum/index.php?threads/site-support.2199/add-reply 405
    index.php?threads/site-support.2199/:1 Access to XMLHttpRequest at 'http://atomicamps.com/forum/index.php?threads/site-support.2199/add-reply' from origin 'https://atomicamps.com' has been blocked by CORS policy: Response to preflight request doesn't pass access control check: It does not have HTTP ok status.
     
  4. JoeInOttawa

    JoeInOttawa Senior Member

    Joined:
    May 16, 2017
    Messages:
    238
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    28
    I had lots of problems when I first signed on. @Jace Nuzback put me in touch with their IT guy and he straightened me out.
     
  5. Dagwin

    Dagwin Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2017
    Messages:
    89
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    18
    I regularly have problems as well with posting/replying. Always using Chrome.
     

Share This Page

Share