Amplfire won't fire up!!

Discussion in 'Support & Bug Reporting' started by Graham, Sep 15, 2019.

  1. Graham

    Graham Member

    Joined:
    Sep 8, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My Atomic Amplifire 3 sticks with "DSP 6.2.0" in the display.
    It won't go past this.
    The computer editor says "could not refresh the device"
    Any help please!!!!?????
     
  2. Dave_5150

    Dave_5150 Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    463
    Likes Received:
    162
    Trophy Points:
    43
    What does it do when it's not plugged into the computer? If it still won't boot then try turning it on whilst holding the right footswitch.
     
  3. Graham

    Graham Member

    Joined:
    Sep 8, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem when not plugged into computer.
    I tried turning it on holding down right footswitch.The screen stays blank.How long should I hold the footswitch down for?
     
  4. Dave_5150

    Dave_5150 Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    463
    Likes Received:
    162
    Trophy Points:
    43
    Sorry I've never had to reset any of mine but I know that is the the process for doing it. Prpbably worth dropping support an email at support@atomicamps.com
     
  5. Graham

    Graham Member

    Joined:
    Sep 8, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I will do that.
    Thanks for your help.
     

Share This Page

Share